8 bokst:rakefisk
10 bokst:fiskekunst
11 bokst:fiskekultur
12 bokst:norsk matarv, fermentering, norsk matfag
14 bokst:fermentert mat, fiskeriprocess, fiskekulturarv
15 bokst:fermentert fisk, norsk matkultur, fiskerihistorie, fiskebasert mat, fiskerihåndverk
16 bokst:fermenteringsfag, fiskebearbeiding, fiskeritradisjon
17 bokst:matfiskbehandling, fiskefremstilling, fermenteringsfisk, fiskeriproduksjon, fiskekonservering, fermentert sjømat, matfiskproduksjon
18 bokst:norsk mattradisjon, fermenteringskunst, fiskebasert kultur, norsk matkulturarv, rakefiskproduksjon
19 bokst:fiskeriprosessering, fermenteringsmetode, fermenteringskultur
20 bokst:fermenteringspraksis, norsk fisketradisjon, fermenteringsprosess
21 bokst:fiskebasert kulturarv, fermenteringsindustri
22 bokst:fiskebearbeidingskunst
23 bokst:fiskebearbeidingskultur, fermentert mattradisjon, fiskekonserveringskunst
24 bokst:fiskebasert mattradisjon, fiskebearbeidingsprosess, fiskerelatert produksjon
26 bokst:tradisjonell matproduksjon
28 bokst:tradisjonell matfremstilling
30 bokst:tradisjonell matvareproduksjon, tradisjonell fiskefremstilling