4 bokst:gjær
6 bokst:gæring, kultur
7 bokst:gjæring, ferment, starter
8 bokst:brygging
10 bokst:soppkultur
11 bokst:kulturvekst, soppgjæring
12 bokst:fermentering, dairygjæring, ølproduksjon, melkegjæring, soppegjæring
13 bokst:mjølkegjæring, bakterievekst, starterkultur, gjæringskjemi, laktobacillus, vinproduksjon
14 bokst:mikroorganisme, alkoholgjæring, gjæringsmiddel, syreproduksjon, gjæringskultur
15 bokst:bakteriegjæring, biokonvertering, gjæringsprosess
16 bokst:kulturtilsetning, melkesyregjæring, syrefermentering, mikrobielt vekst
17 bokst:gjæringsprosedyre, alkoholproduksjon
18 bokst:mjølkefermentering
19 bokst:alkoholfermentering, fermenteringsmiddel, fermenteringskultur
20 bokst:mikrobiell omdanning, fermenteringsprosess
22 bokst:mikrobial fermentering
31 bokst:produksjon av fermenterte varer