4 bokst:sprø
5 bokst:brune
6 bokst:brenne, gyllne, brunet
7 bokst:kremere
8 bokst:ovnsbake, sprøstek
9 bokst:overbrune, gullbrune, ovnssteke, overfatte, brune ost
10 bokst:fargelegge, overhetere, fargebrune, brune over, gyllenbrun, gullfarget
11 bokst:brune i ovn, karamellere
13 bokst:pynte med ost, ovnsgratinere, karamellisere, overfatte ost
14 bokst:sprø overflate, overflatebrune, overflatefarge, gyllne og sprø
15 bokst:overflategyllen, farge på toppen, smelte og brune
16 bokst:oppvarme med ost
17 bokst:brune til perfekt, få en sprø skorpe
18 bokst:fargelegge med ost, bake til brunfarge, brune i overflaten
19 bokst:bake til gyllenbrun, få en gyllen skorpe
20 bokst:brune til perfeksjon, få en sprø overflate
22 bokst:få en gyllen overflate, brune til ønsket farge
23 bokst:brune til fullkommenhet, bake til sprø overflate
24 bokst:overflatekaramellisering, karamellisere overflaten
25 bokst:bake til gyllen overflate, tilsette ost og gratinere
26 bokst:brune til perfekt resultat