4 bokst:sprø
6 bokst:gyllen, brunet
7 bokst:brunost, ostelag
8 bokst:ostesaus, ostefyll, ostebake, overstrø, overbake, bake ost
9 bokst:brunfarge, ostesjikt, overhøvle
10 bokst:osteskorpe, ostesmelte, gyllenbrun, overbaking, ostefinish, brunet ost
11 bokst:ostetopping, ostefylling, smeltet ost
12 bokst:tilsette ost, bake med ost
13 bokst:bake til brun, overgratinere, bake til sprø
15 bokst:bake til gyllen, gratineringslag
16 bokst:oppvarme med ost, brunet overflate, gyllen overflate, overflate av ost, bake til perfekt
17 bokst:smeltet overflate
19 bokst:overflatebehandling, bake til gyllenbrun
23 bokst:bake til perfekt gyllen, bake til gyllen og sprø, bake til sprø og gyllen
24 bokst:overflate av gratinering
26 bokst:overflate av gratinert ost
27 bokst:bake til gyllenbrun og sprø