6 bokst:matfag
9 bokst:matlaging, kroarbeid, vertsskap, kafédrift, hotellfag, betjening, servering, serverfag
10 bokst:kaféarbeid, matservice, servicefag, kafékultur
11 bokst:konditorfag, serviceyrke, drikkekunst, kroa-arbeid
12 bokst:krobetjening, matservering
13 bokst:bordservering, vertstjeneste, serveringsfag, restaurantfag, betjeningsfag, drikkeservice, hotellservice, kafébetjening
14 bokst:vertinnearbeid
15 bokst:restaurantdrift, serveringskunst, gjestfrihetsfag, hotellbetjening
16 bokst:serveringsarbeid, måltidsbetjening, gjestebehandling
17 bokst:serveringsbransje, mat- og drikkefag, serveringsteknikk
19 bokst:mat- og drikkekunst, restaurantbetjening
20 bokst:mat- og drikkekultur, kultur for servering
21 bokst:mat- og drikkeservice, kro- og restaurantfag
23 bokst:mat- og drikkebetjening
24 bokst:hotell- og restaurantfag, mat- og drikkehåndtering