3 bokst:mel, ris
4 bokst:korn, brød, mais
5 bokst:potet, hvete, pasta, fiber
6 bokst:sukker, fôring, energi
7 bokst:maltose, matvare, kornfôr, bakemel, glukose, laktose
8 bokst:stivelse, matfiber, fruktose, biokjemi, kosthold
9 bokst:potetgull, kornbiter, kostfiber
10 bokst:disakkarid, kornsorter, cornflakes
11 bokst:metabolisme, karbohydrat, sukkerarter, sukkerstoff, energikilde
12 bokst:fiberinnhold, kornstivelse, kostholdsråd, monosakkarid, næringsstoff, polysakkarid, sukkerbasert
13 bokst:energiinnhold, kornprodukter, fordøyelighet, sukkerinnhold, sukkerforbruk
14 bokst:kornbasert mat, karbohydratrik, stivelsesstoff
15 bokst:karbohydrattype, frokostblanding
16 bokst:karbohydratkilde, kostfiberinnhold, sukkerholdig mat, glykemisk indeks, raffinert sukker
17 bokst:karbohydratbasert, karbohydratgruppe
18 bokst:karbohydratrik mat, karbohydratmetning, karbohydratinnhold, glykemisk reaksjon
21 bokst:kjemisk sammensetning
22 bokst:karbohydratmetabolisme
24 bokst:karbohydratkonsentrasjon
27 bokst:fett- og karbohydratbalanse