8 bokst:kjøttfag
9 bokst:kjøttfett
10 bokst:kjøttkjemi
11 bokst:kjøttkultur
12 bokst:kjøttteknikk
13 bokst:kjøttteknolog, kjøttkvalitet, kjøttstandard, kjøttkontroll, kjøttindustri
14 bokst:kjøttteknologi, kjøttforskning, kjøttforedling, kjøttutvikling
15 bokst:kjøttforbedring, kjøttkonsentrat, kjøttinnovasjon, kjøttproduksjon, kjøttbehandling, kjøttindustrien
17 bokst:kjøttprosessering, kjøttfremstilling
18 bokst:kjøttsertifisering
19 bokst:kjøttfaglig prosess
20 bokst:kjøttfaglig kontroll, kjøttfaglig standard
21 bokst:kjøttfaglig utvikling, kjøttfaglig forskning, kjøttfaglig teknologi
22 bokst:kjøttbehandlingsmetode, kjøttfaglig innovasjon, kjøttkvalitetskontroll, kjøttfaglig produksjon, kjøttproduksjonsmetode
23 bokst:kjøttproduksjonsteknikk
24 bokst:kjøttfaglig prosessering
25 bokst:kjøttfaglig sertifisering, kjøttfremstillingsprosess
26 bokst:kjøttteknologisk utvikling, kjøttfaglig kontrollarbeid
27 bokst:kjøttfremstillingsteknologi, kjøttfaglig standardisering
28 bokst:kjøttfaglig kvalitetssikring, kjøttfaglig utviklingsarbeid, kjøttfaglig prosessutvikling
29 bokst:kjøttfaglig innovasjonsarbeid, kjøttfaglig kvalitetskontroll, kjøttfaglig prosessinnovasjon, kjøttfaglig produksjonsmetode, kjøttfaglig standardutvikling
30 bokst:kjøttfaglig utviklingsprosjekt, kjøttfaglig teknologiutvikling
31 bokst:kjøttfaglig innovasjonsprosjekt
32 bokst:kjøttfaglig produksjonsutvikling, kjøttfaglig sertifiseringsarbeid
33 bokst:kjøttfaglig sertifiseringsprosess
34 bokst:kjøttfaglig forskning og utvikling
35 bokst:kjøttfaglig kvalitetssikringsarbeid, kjøttfaglig forskning og innovasjon
37 bokst:kjøttfaglig teknologiutviklingsarbeid
39 bokst:kjøttfaglig teknologiutviklingsprosjekt