6 bokst:tannin
8 bokst:biokjemi, tanniner, ekstrakt
9 bokst:polyfenol, bitterhet, fytokjemi
10 bokst:tanninsyre, kjemikalie, plantesyre, vintersyre, tannintype, tanninfase, aromastoff, astringens
11 bokst:tanninvæske, polyfenoler, plantestoff, bitterstoff, antioxidant, ekstraksjon
12 bokst:barkekstrakt, tannsubstans
13 bokst:naturlig syre, vinproduksjon, ekstraktkilde, lærbehandling, vinbehandling, ekstraktstoff
14 bokst:kjemisk tannin, tanninsubstans, fytokjemikalie, plantesubstans, barkbehandling
15 bokst:naturlig tannin, smakstilsetning, kjemisk analyse, fruktosekstrakt, fruktbehandling
16 bokst:vegetabilsk syre, kjemisk struktur
17 bokst:kjemisk utvinning, ekstraktmateriale, kjemisk komponent, kondensert tannin
18 bokst:ekstraksjonsmetode, tanninholdig stoff, ekstrakt av plante, kjemisk behandling, tanninsyrekompleks
19 bokst:ekstraksjonsprodukt, kjemisk forbindelse, ekstraksjonsprosess, ekstraksjonsteknikk
20 bokst:hydrolyserbar tannin, kjemisk modifikasjon
21 bokst:polyfenolisk substans
24 bokst:polyfenolisk forbindelse