8 bokst:oppvarme
9 bokst:varme opp, oppvarmet
10 bokst:varmet opp, oppvarming, ettervarme, ettersteke
11 bokst:ettervarmet, etterstekke
12 bokst:ettersteking, gjennomsteke, gjenoppvarme, ettervarming
13 bokst:etterstekning
14 bokst:ettersteke opp, ettersteke til, ettervarme opp, varm opp igjen, gjenoppvarming, ettersteke mer
15 bokst:ettersteke litt
16 bokst:ettersteke på ny
17 bokst:ettersteke videre, oppvarming av mat, ettersteke ferdig, fullstendig steke
18 bokst:oppvarmingsprosess, ettersteke på nytt
19 bokst:ettersteke langsomt
20 bokst:ettersteke til slutt, ettersteke forsiktig
21 bokst:ettersteke til ferdig
22 bokst:ettersteke til perfekt
23 bokst:ettersteke på lav varme
24 bokst:ettersteke til sluttfase
25 bokst:ettersteke til perfeksjon, ettersteke til siste steg
26 bokst:ettersteke til riktig grad, ettersteke til siste punkt
27 bokst:ettersteke til optimal smak, ettersteke til siste finish, ettersteke til siste detalj
28 bokst:ettersteke til sluttresultat
31 bokst:ettersteke til perfekt resultat, ettersteke til riktig stekegrad
32 bokst:ettersteke til riktig konsistens, ettersteke til ønsket temperatur
33 bokst:ettersteke til fullstendig ferdig