11 bokst:matbakterie
14 bokst:bakterie i mat, toksinbakterie
15 bokst:toksinprodusent, bakterie i jord
18 bokst:bakterie i matvare, botulinum-bakterie, klostridiebakterie
20 bokst:bakterie i konserver, bakterie i hermetikk
21 bokst:Clostridium botulinum
22 bokst:bakterie i mattrygghet
23 bokst:matforgiftende bakterie, bakterie i matprodukter
24 bokst:matforurensende bakterie, bakterie i matindustrien, botulinumtoksinprodusent, bakterie i matproduksjon
25 bokst:giftproduserende bakterie
26 bokst:bakterie i matvarekontroll, potentielt farlig bakterie
27 bokst:toksinproduserende bakterie, pølse- og hermetikkbakterie, bakterie i matkontaminasjon
28 bokst:bakterie som produserer gift, bakterie i matvarehåndtering, bakterie i matvareemballasje
29 bokst:antibiotikaresistent bakterie
30 bokst:Clostridium botulinum-bakterie
31 bokst:bakterie i matvarekontaminering, bakterie i matvarekontaminasjon
32 bokst:bakterie som produserer toksiner
33 bokst:bakterie som kan forårsake sykdom
34 bokst:bakterie i matproduksjonsprosesser
35 bokst:bakterie som produserer giftstoffer
36 bokst:bakterie som kan forårsake botulisme
38 bokst:bakterie som produserer toksiner i mat
39 bokst:bakterie som produserer botulinumtoksin
41 bokst:bakterie som kan forårsake matforgiftning
42 bokst:bakterie som kan forårsake matbåren sykdom
45 bokst:bakterie som kan forårsake sykdom i mennesker
49 bokst:bakterie som kan forårsake nevrologiske sykdommer