8 bokst:tanniner, alkaloid
9 bokst:bitterhet
10 bokst:bittersmak, gallestoff, tanninsyre
11 bokst:bitteraroma
13 bokst:alkaloidstoff, bitterstoffer, kjemisk stoff
16 bokst:bitterstoffkilde, bitterstoffkjemi, bitterkjemikalie
17 bokst:bitterstoffmåling, bitterstoffrecept, kjemisk bitterhet, bitterstoffprofil
18 bokst:bitterstoffanalyse, bitterstoffinnhold
19 bokst:bitterstoffkarakter, bitterstoffdannelse, bitterstoffreaksjon, bitterstoffkvalitet, bitterstoffegenskap
20 bokst:bittersmakende stoff, bitterstoffutvikling, bitterstoffkomponent
21 bokst:bitterstoffproduksjon
22 bokst:bitterstoffutskillelse
24 bokst:bitterstoffkonsentrasjon
25 bokst:bitterstoffkarakteristikk
26 bokst:bitterstoffkjemisk analyse
27 bokst:bitterstoffkjemisk struktur
29 bokst:bitterstoffkjemisk oppbygning